söndag 21 februari 2010

Statlig censur och historieomskrivning - Sovjet börjar likna en blek kopia jämfört med PK-Sverige...

Nu får det väl för i HELVETE ändå vara nog, PK-maffian har nu lyckats pressa fram sina frontlinjer så långt att de inte längre skräder orden eller skäms för att offentligt både förespråka och utföra hela registret av Sovjet-metodik mot det Svenska folket!

Att massiv censur förekommer i blogglänkar från artiklar, t.ex. via Twingly, debattsajter och kommentarer till artiklar i riksmedia som både tar emot presstöd, statliga licenspengar och utger sig för att vara oberoende, är ju sedan länge sorgligt nog redan ett välkänt faktum.

Förutom frontalangreppet mot yttrandefriheten har det även under det senaste året förekommit seriösa diskussioner bland riksdagspartierna gällande hur man bäst ska inskränka både rösträtten och samlings/demonstrationsfriheten också, för att eliminera oliktänkande med icke-PK-åsikter.

Nu drar sig dock inte ens längre kommunala och statliga instanser för att öppet utöva censur och åsiktsförtryck, t.om. öppet betala privata aktörer för att utföra smutsjobbet åt dem. Och notera att vi då alltså pratar om fullständigt lagliga åsikter, vars enda "brott" är att de inte är politiskt korrekta eller ingår i sjuklöverns partiprogram. HELT SJUKT!

När PK-maffian så har uppnått fullständig framgång gällande sin censursatsning så letar de nu efter nya gränser att tänja på. Vart då bättre inhämta inspiration än från det gamla Sovjet! Näst efter censur var ju historieomskrivning ett av de mest effektiva vapnen i den massiva och totala indoktrinering av folket som skedde i det gamla Sovjet och Östtyskland.

Nu har man på enbart de senaste månaderna fullständigt allvarligt lagt fram två seriösa förslag på hur vi ska skriva om historien och historieböckerna för att uppnå PK-maffians två främsta mål, nämligen att:

1.
Eliminera alla spår av att svenskar någonsin varken har existerat eller gjort någonting bra, och att allt bra i Sverige/världen snarare egentligen har kommit utifrån, och företrädesvis då helst från diverse muslimska U-länder.

2.
Eliminera alla spår av att män någonsin har gjort någonting bättre än kvinnor, eller spelat någon som helst större roll än kvinnor i världens och samhällets historia och utveckling, och att allt bra i världen snarare på något oförklarligt sätt har gjorts av några osynliga kvinnor.

Censur och historierevisionism pratar man nu alltså om öppet i dagens Sverige. Men inte som problem, utan snarare i formen av diskussion rörande hur dessa medel effektivast ska kunna användas för att indoktrinera folket till det man själv tycker passar, och för att eliminera alla oliktänkande!

För guds jävla skull svenska folket:

Vakna! Säg ifrån! Agera!

I valet i september har ni er sista chans att rädda Sverige, använd den!

Sverigedemokraterna är uppenbarligen det enda parti som fortfarande har kvar någon som helst verklighetsförankring eller tanke på det svenska folket idag!

Inga kommentarer: