fredag 26 februari 2010

Pudeln var skriven av någon annan, och är nu borttagen!

Precis som vi skrev igårvisar det sig nu vara exakt som vi misstänkte, d.v.s. att "pudeln" rörande stödet till Sverigedemokraterna på Paulina Danielssons blogg (Paow) var komponerad av någon annan (vi misstänker fortfarande starkt Lars Ohly), och eventuellt t.o.m. ditlagd av någon annan (Ohlys och Monas odemokratisambassadörer från AFA med största sannolikhet) och Paulina har nu tagit bort hela det inlägget berättar hon i ett nytt inlägg, medan de tidigare inläggen med stödet till Sverigedemokraterna, och sågningen av Sveriges sjuka invandringspolitik, fortfarande finns kvar orörda!

Tack för att du är en sån stark tjej Paulina!

Det är ju inte utan att man undrar ifall Danska tidningen "Politiken"s ursäkt för Muhammedbilderna inte uppkom på samma sätt, d.v.s. med en färdigkomponerad text direkt från Hamas? Att den är ett resultat av hot från muslimer är det ju dock åtminstone ingen tvekan om.

Förövrigt föreslår idag två "forskare" på DN hur man borde lösa problemet med den urspårade invandringen och dess förödande konsekvenser för Sverige och svenskarnas liv. Nämligen att man dels ska "Öppna de vita svensla öarna för alla", d.v.s. ingen ska få undkomma rånen, misshandeln och gruppvåldtäkterna, inte ens de som har betalt stora pengar för att få bo i områden där detta ännu inte är så vanligt. Dels ska man "Minska på kontrollen från polisen", då självklart all invandrarbrottslighet beror på att det är så kränkande att tas fast av polisen efter att man har misshandlat och gruppvåldtagit några svenska tjejer. Mona Sahlin har redan satt igång arbetet med dessa projekt.

Grattis Sverige!

Så, har du tröttnat på att vara en förtryckt folkgrupp i ditt eget land ännu?

Vakna! Säg ifrån! Agera!

I valet i september har ni er sista chans att rädda Sverige, använd den!

Sverigedemokraterna är uppenbarligen det enda parti som fortfarande har kvar någon som helst verklighetsförankring eller tanke på det svenska folket idag!

PS.
I den senaste opinionsundersökningen får SD 5,6% av de svenska rösterna, och man konstaterar även det "mystiska fenomenet" att ca 20% av högerblockets tidigare väljare nu "inte vill uppge något parti" i undersökningarna längre. Hmm, jag undrar just vilket parti de tänker rösta på, men inte vågar säga till undersökningsföretaget av rädsla att bli uthängda i media, som är standard procedure för att behandla Sverigedemokrater idag? Så, vad skulle ni gissa på, 10% eller 20% till SD i nästa val? Tro inte för en sekund att ni är ensamma i alla fall!

Inga kommentarer: