fredag 26 mars 2010

Äckliga våldtäktsmän och parasiter angriper svenskt skyddsobjekt

Idag har de invandrade våltäktsmännen, bedragarna och parasiterna som (passande nog) brukar vilja kalla sig själva för "friåkare", utfört en brottslig aktion med blockering av all trafik till och från Arlanda.

Jämfört med vad de dagligen gör mot de kunder de lyckas lura in i sina bilar så kan detta kanske inte tyckas vara så farligt, och man skulle tro att polisen skulle kunna ordna upp denna brottsliga aktion ganska snabbt, så att hederliga resenärer slipper förlora tusentals kronor var för planen som de missar.

Men nej då. Inte nog med att man skickar dit "dialogpoliser" som som vanligt inte gör annat än att visa de muslimska brottslingarna hur lätt och smärtfritt det är att begå brott i Sverige - DESSUTOM så böjer sig Arlanda för de invandrade terroristernas krav, och lovar att gå till mötes deras krav, som går ut på att Arlanda aktivt ska hjälpa till att lura in fler godtrogna flygresenärer i dessa bilar som de flesta vet är ekvivalenta med bedrägeri, hot och i alltför många fall t.o.m. våldtäkt.

Och självklart, som på beställning när man böjer sig för terrorism och hot från muslimer, så kommer svaret från terroristernas talesman, R. Tastas:

"Nu planerar vi en ännu större aktion"

HUR JÄVLA DUM I HUVUDET FÅR MAN BLI, OM NÅGON UTFÖR ETT BROTT SÅ SKA DE AVHYSAS OCH POLISANMÄLAS, INTE FÅ SINA KRAV TILLGODOSEDDA!?! OM DET DESSUTOM HANDLAR OM INVANDRADE BEDRAGARE SÅ SKA DE UTVISAS RÄTT AV FÖR EN SÅDAN SAK, HUR SVÅRT KAN DET VARA!?!

Men Sverige fortsätter lägga sig platt, och de invandrade parasiterna fortsätter dagligen att "planera ännu större aktioner"...

Har du fått nog ännu?

Vakna! Säg ifrån! Agera!

En röst på något annat än SD i valet i september är en röst på en säker undergång för Sverige och svenskarna!

SvD DN AB

PS.
För de journalister på Sveriges tidningar som kallar denna terroraktion för "strejk", så följer här är en kort ordlista som rekommenderas studeras noga:

"Strejk":
När man vägrar att jobba (d.v.s. det som 95% av alla invandrare redan ständigt gör).

"Terroraktion":
När man genom att hota eller förstöra för oskyldiga människor försöker få igenom en egen agenda eller egna krav.

3 kommentarer:

Anonym sa...

helt korrekt.. bra att arlanda stod på sig. vi kan inte låta turister bli lurade av "friåkare" skadar vårt land.. dem sänker vår standard.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Dessa dumskallar förtjänar sannerligen att få sina huvuden avsågade av mohammedanerna. Dom använder dem ju ändå inte till något vettigt.

Hattenav sa...

Riktigt bra skrivet!