tisdag 23 mars 2010

Sverige - hela världens gratissjukhus, socialbyrå och samvete

I amerikanska medier diskuterar man för tillfället en hel del om konsekvenserna av att alla amerikanska medborgare ska få gratis sjukvård (betald av landets "höginkomsttagare"), och de potentiella allvarliga ekonomiska konsekvenser detta kan få.

I Sverige däremot befinner man sig som vanligt i PK-fantasilandet, och all media är rörande överens om att Sverige självklart ska vara hela världens gratissjukhus, socialbyrå och samvete, fullständigt oberoende av om parasiterna... eh, jag menar personerna, i fråga har skyddsbehov, är grova brottslingar eller att det är fullständigt verklighetsfrämmande att 9 miljoner människor (eller snarare de på sin höjd 4-5 miljoner av dessa som över huvud taget gör rätt för sig) ska stå för notan för allt detta.

Sedan ska vi inte ens börja tala om de samhälleliga konsekvenserna av att dessutom låta alla dessa välfärdsturister stanna för resten av livet med gratis uppehälle, och som grädde på moset uppmuntras att behålla sina medeltida öken- och djungelkulturer...

Hur jävla naiv och dum i huvudet får man bli egentligen? Fattar verkligen inte någon att det ENDA sättet som detta kan sluta är total statlig bankrutt, anarki och inbördeskrig?

Vakna! Säg ifrån! Agera!

Det ENDA som kan rädda Sverige från denna framtid är din röst på SD i valet i september, jag ber er alla, för mina barns framtid, att ta ert ansvar och förnuft till fånga!

1 kommentar:

Anonym sa...

För varje arbetsduglig person som kommer hit så importerar vi också 100 fåraherdar som aldrig satt sin fot i en skola men som däremot frekvent besökt den lokala moskén. Det är dessa människor som, enligt våra styrande, ska rädda pensionerna och välfärden. Ha!