fredag 16 april 2010

Djurplågarna var zigenare, trots svenska namn

Precis som väntat så var djurplågarna som brände, stampade och slet ihjäl kaniner inte svenskar (även om de är det enligt Mona Sahlins definition). För en stund så kunde man luras att de var det, trots att man var väldigt förvånad att höra det, men snart kom sanningen fram som tur var.

Politiskt Inkorrekt avslöjar att det handlar om zigenare, trots att de alla har skaffat sig svenska namn som "Svensson" och dylikt.

Den enda fördelen med att invandrarbrottslingar numera har för vana att skaffa sig svenska namn är ju att dessa då inte rutinmässigt försvinner i "vitpixlingen" i fulmedia, som alla invandrarbrottslingars namn av någon konstig anledning alltid gör. Problemet är ju dock att det då ändå är svenskarna som får skulden för invandrarnas vidriga brott, så det är ju inte till någon stor tröst precis...

Precis samma sak hände ju förövrigt i fallet med den groteska misshandeln av Emma P nyligen.

Vill du ha flera sådana "Svenssons" i ditt kvarter framöver? Om inte så vet du vilket parti som är det enda som kan rädda dig från en sådan framtid...

1 kommentar:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Inaveln förklarar väl en del av denna psykopati antar jag. Nej, jag vill inte ha sådana "svennar" som grannar oavsett vilka namn dom har. Namnbytet tar ju inte bort beteendet tyvärr.