onsdag 14 april 2010

Läckt förhörsvideo med pensionärsmördaren i Landskrona!

Den muslimske pensionärsmördaren från Landskrona erkänner nu att det var han som misshandlade de två pensionärerna så illa att den ena avled, men hävdar samtidigt bestämt att denna brutala och utdragna misshandel bara var "en olycka" (alltså inte bara att den 78-åriga damen avled, nej, även att hon och hennes man över huvud taget blev skadade av det upprepade grova våldet mot deras huvuden och överkroppar...).

Svensk fulmedia hakar självklart på för att basunera ut denna lögn till det svenska folket så kraftfullt som möjligt - allt för att stoppa svenskarna från att få några (fullständigt sanna) "fördomar" om muslimer, dessas våldsamma natur och den medeltidskultur som de med stormsteg håller på att införa i vårt tidigare så lugna och civiliserade land.

En video från förhören med mördarmuslimen har nu läckt ut, så att vi alla kan få ta del av dennes otroligt trovärdiga och seriösa ursäkter om förmildrande omständigheter, och ni kan se denna video här nedan!

Innan ni börjar titta så måste ni bara komma ihåg att i enlighet med det officiella Pravda-reglementet som all svensk media följer så har man i videon använt den senaste censur- och indoktrineringsteknologin för att "vitpixla" gärningsmannen och transformera hans infantila "invandrarsvenska" till "ren svenska" på motsvarande nivå, vilket är anledningen till att det i videon låter som att gärningsmannen pratar "bebisspråk". Under denna process har även vissa ord bytts ut för att klara PK-censuren, t.ex. så har ordet "svennekärring" bytts ut mot "marsvin". Vi ber om ursäkt för detta, men huvudsaken är dock att de fullständigt löjeväckande och patetiska lögnerna om att detta praktexempel på muslimsk kulturberikning skulle vara "en olycka" har bevarats i sin andemening. Se speciellt den andra halvan av videon, där en rekonstruktion av brottet visas i samband med lögnerna, och man därmed verkligen kan se hur sanslösa dessa är...Kom nu ihåg att det är lögner av PRECIS denna fullständigt sjuka typ som svensk media dagligen försöker tuta i det svenska folket, för att dölja exempel efter exempel på muslimers naturliga agerande då de inte får precis som de vill i de länder de utsätter för sin utdragna parasiterande invasion.

Det finns bara ett sätt att ens BÖRJA ta tag i att rädda det som en gång var ett Sverige vi trivdes i, och det är att rösta på SD i valet i september!

Vakna! Säg ifrån! Agera!

SvD SvD SvD DN DN Expr AB

PS.
Apropå svensk medias fullständigt vidriga indoktrinering och hjärntvätt av folket, med åsikten att allt annat än att utplåna oss själva vore ekvivalent med nazism. Jag mår illa, så jävla illa...

PS2.
Självklart har som vanligt alla tidningar utom SvD stängt av Twingly-länkarna och kommentarerna till merparten av (alla?) artiklarna ovan, medan SvD nöjer sig med kraftig politisk censur av desamma. Välkomna till Sovjet 2.0!

1 kommentar:

Anonym sa...

ANNONS
------

Är du trött på livet ?

Vi rekommenderar vår effektiva och billiga slåihjäl-service.

Åk bara in på närmaste handikapparkering så gör vi snabbt resten.

Pensionärsrabatt !

Välkommen.

Musikaliska Riksförbundet
( Spelar och sjunger hallelluja )