fredag 16 april 2010

DN: Våldtäkterna i Kongo sprids - till Sverige

Den sista delen av rubriken ovan försvann dock självklart i vitpixlingen i DN.

Man kan åtminstone fortfarande läsa i artikeln att männen i Kongo är fullständigt galna när det gäller att våldta alla kvinnor de ser, varpå våldtäkterna har nått fullständigt absurda nivåer i Kongo i dagens läge.

Självklart blir Kongoleserna dock skötsamma kulturberikande pensionsräddare som aldrig skulle kröka ett hår på en kvinna, så fort de kommer över gränsen till Sverige... eller?

Nämnde jag förresten att Sverige i takt med massinvandringen har klättrat upp på en fullständigt ohotad förstaplats i hela västvärlden när det gäller våldtäkter (tvåan på listan, Storbritannien, har hälften så många våldtäkter per capita!)?

Glömde jag även nämna att ALLA, d.v.s. 100% av alla överfallsvåldtäkter i Oslo, under de TRE SENASTE ÅREN har begåtts av invandrare, huvudsakligen från muslimska länder? Informationen kommer direkt från den Norska polisen, som till skillnad från i Sverige inte har blivit tystade och neutraliserade av ett "värdegrundsarbete" som innebär att man undantagslöst måste kalla alla invandrarbrottslingar för "svenskar" om man vill ha kvar jobbet.

Om du inte vill att dina barn och barnbarn ska bli våldtagna av invandrade "pensionsräddare" oftare än vad du själv har sex med din maka/make, så är det minst sagt dags att ta ditt demokratiska ansvar för att så ska ske. I valet i september är det DU som har möjlighet att välja bort Sveriges framtid som söndervåldtaget U-land.

Inga kommentarer: