tisdag 13 april 2010

Ironi i sin renaste form

Idag proklamerar Socialdemokraterna och Moderaterna i Stockholms län stolt att de helt tänker skita i väljarna (både sina egna och alla andra partiers) och kasta demokratin fullständigt överbord ifall Sverigedemokraterna får så stora framgångar som de är rädda för i det kommande valet. Allt detta för att utesluta SD från den demokratiska bestämmanderätt som folket då har givit dem.

Och förklaringen? Jo, självklart att Sverigedemokraterna "har en människosyn att exkludera människor"...

Så, dagens läxa från svensk Pravda-media är alltså:

Att exkludera folkvalda partier från deras demokratiskt förtjänta bestämmanderätt: GOOD!

Att "exkludera" brottslingar och bedragarare som utnyttjar välmenta immigrationregler för att leva gott på andras bekostnad: BAD!!!

Grattis Sverige!

Det ser ju uppenbarligen ut som att det enda sättet att bevara demokratin (för att inte tala om landet i övrigt) är att ge SD större mandat än S+M tillsammans i valet i september?

Vakna! Säg ifrån! Agera!

1 kommentar:

Anonym sa...

Samarbetslöftena är partiledningarnas tafatta försök att dölja sina svek mot väljarna naturligtvis, det begriper alla som tänker till. Vad tokarna inte begriper är naturligtvis att löften om att samarbeta och lägga partipolitiken åt sidan blir kraftigt stimulerande för både sossar och moderatväljare att inte rösta på dem, utan SD som ärligt vågar försöka stoppa islamiseringen som blir genom allt fler muslimer från MENA-länderna. Är det inte dessutom i just storstadsområdena som situationen kantrat för länge sedan med egen rättsskipning enligt sharia? Med områden som också myndighetspersoner ryggar tillbaks för och absolut inte besöker ensamma...

Jag tycker det utlovade samarbetet mellan S och M borde uppröra sossar och moderater väldiga och skapa interna uppror. När blev politiska ledare någonting att ha när det enda de åstadkommer är problem som i stora stycken aldrig kan göras ogjorda? Vilka former ett myteri på landbacken i politiska kretsar tar sig vet jag inget om, men på sjön förr i tiden blev det en vandring på "plankan" och sedan ordnat.