måndag 12 april 2010

Sverige ska bli "fristad för Europas alla zigenare" föreslår Vänsterpartiet

Lite väl exalterad över fulmedias senaste propaganda- och hetsartikel mot alla andra Europeiska länders demokratiska val (idag var det Ungerns tur att bli kollektivt anklagade för att vara nazister) så fick den framstående vänsterpartisten Emil Broberg (sorry, länkar inte till vänsterextremistiska bloggar, googla om du är nyfiken) en precis lika lysande idé som hans partikollegor vanligtvis får, nämligen att Sverige som vanligt "måste ta sitt ansvar" och "bli en fristad för alla Europas zigenare"!?! Detta eftersom denna befolkningsgrupp av någon konstig anledning (som Emil inte anser vara värd att fundera på en sekund eller två) är så illa omtyckt i alla övriga Europeiska länder, vilka därmed i flera fall nu håller på att börja ta i med hårdhanskarna mot dessas grova brottslighet och systematiserade parasiterande på samhället.

Förslag och "krav" av denna fullständigt galna, verklighetsfrånvända och otroligt destruktiva typ kommer bli vardagsmat i Sverige om, gud förbjude, vänsterblocket skulle vinna valet i september. Precis samma krav, bara dolda i något mindre uppenbar och naiv retorik, kommer vi få om Alliansen vinner.

Ni vet själva det enda riktiga alternativet ifall ni vill slippa denna typ av förslag helt och hållet, och avhålla Sverige ifrån att kollapsa fullständigt under invandrarbrottslighet och systematiserat parasiterande på de ärliga svenskar som fortfarande arbetar och sliter.

Vakna! Säg ifrån! Agera!

4 kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Hoppas dom trillar ur riksdagen. Blir väl dessutom ett stort slag mot deras stormtrupper AFA.

Anonym sa...

Mycket bra inlägg. Tror att svensken håller på att vakna ur sin törnrosasömn. 7,6% i senaste mätningen gör att höstens val ändå ser lite ljust ut.

Anonym sa...

Men det är vänsterns tanke. Öka social oro och skapa spänningar. Det är bara då de har möjligheten att flytta fram sina positioner.

Anonym sa...

Vad är vänsteridioterna ute efter? Köra fosterlandet totalt i botten? I det partiet måste väl ändå ha samlats några av världens lägsta begåvningar? Hur länge dröjde det inte innan Lars Ohly fattade att järnridån, Berlinmuren och Sovjetunionen fallit utan kallade sig för kommunist? Slutligen... innan folk från de etablerade partierna får ta till orda i publika sammanhang borde de först genomgå blöjkontroll! Jag menar att verkligheten visar ju att det i en förfärande utsträckning trillar ut saker...