torsdag 17 april 2008

Ingen människa är illegal, grattis rånare, våldtäktsmän och mördare!

Några världsfrånvända slynglar utan något bättre att spendera sin socialbidragsfinansierade tid på vandaliserade och bröt sig häromdagen in på Bromma flygplats, och såg till att stoppa flygtrafiken innan de kunde placeras av polisen på en mer passande plats.

Allt detta i namnet av deras lilla klubb "Ingen människa är illegal", med avsikten att stoppa en av de extremt få utvisningar som Sverige över huvud taget ägnar sig åt till att börja med. En av de arresterade aktivisterna, Jacob, citeras säga "Nu kan vi bara hoppas på att Eritrea inte tar emot honom" (eftersom Sverige då snällt flyger tillbaks honom, som vi alla vet).

Exakt hur svårt ska det vara att förstå att illegal invandring är ett brott precis som alla andra, att brottslingen är "illegal" på precis samma sätt som en rånare, tjuv eller våldtäktsman, och att brottet precis som alla andra brott är klassificerat som ett sådant av en väldigt bra anledning?

Om man stjäl varor i en butik så tär man på butikens, dess ägares och dess kunders resurser, vilket resulterar i en sämre situation och negativa konsekvenser för alla dessa oskyldiga aktörer. Detta p.g.a. hur hela konceptet med handel i butik fungerar. Såvida inte dessa förutsättningar först ändras drastiskt kan man inte bara ändra på några av dess följder.

Om man invandrar till, stannar i och tär illegalt på ett lands resurser (för att inte tala om våldtar, rånar och misshandlar dess befolkning, och skickar iväg dess invånares pengar till terroristorganisationer i sina hemländer), så resulterar det i en sämre situation och negativa konsekvenser för alla dess oskyldiga invånare, medborgare och "ägare" (d.v.s. de som har hjälpt till att bygga upp landet). Detta p.g.a. hur hela konceptet med länder, skattesystem, statsfinanser, sociala system och ekonomier fungerar. Såvida inte dessa förutsättningar först ändras drastiskt kan man inte bara ändra på några av dess följder.

Någon som ser en likhet mellan brotten?

Och om nu vissa tror sig ha ett bättre system, presentera då några som helst bevis eller ens logiskt sunda teorier för det, så kan vi prata om saken sedan. Tyvärr har detta aldrig någonsin hänt från vänsterpolitiskt håll, allt är bara baserat på vaga drömmar i bästa fall, och ren idioti i de allra flesta fall (medborgarlön, anyone?).

Inga kommentarer: